29 August 2009

Heading to Kuantan, today.

Hey all!!~ lame da aku tak update blog i ni..klau update slalu, nanti ade org ckp aku ni gile publisiti..so what? :p tp hari pagi ni, aku rajin sket..lepas bangun sahur (minum air masak je pon), aku da tak tido..duk continue cleaning and packing..aaa yes yes..aku balik kuantan arini!!~ haha..actually awal nye plan nak balik next week, tapi i really2 need my emotion therapy and also based on time condition, it just make me cant go back next week..so i do my last minutes decision..and yes..it was today..=D tak saba nak bukak pose di kuantan terchintaaaa!!~ so kuantan, here i come bebeh!!~

To Siti : If sempat, kte jumpe lah yer...aku pon balik 2 hari jer..byk mende nk settle kat sane..
To Ari : Sorry, coz i 'ter'pakse leave u alone handling everything, i promise will come back asap. =( seriously, i feel so bad..but...i just have to.
To adik yang no 2 : Ingat hutang kenny rogers haritu..baya balik mase raye nanti..tp akak nak ko ganti dengan chili's tak pon 1 dozen Big Apple donuts. haha..ko pilih lah sendiri mane ko nak! =P
To adik yang paling kecik : Kali ni balik, akak tak sempat shopping..so jgn menggedik2.. tunggu raye, akak beli kan ko mercun. okeh =D


Check list.
Joystick yang adik soh anta balik : Checked
Baju nak basoh : Checked (jimat duit dobi utk minggu nih)
Set make up : Checked (mane ley tinggal..haha)
Baju nak g bukak pose : Unchecked. (Pasal tade baju baru..paw baju je mak je)
Laptop : Checked (nyawa nih..nyawa)
Sophie Kinsella's Novel : Checked (orang lain sibuk nak katam Quran, aku kepoh nak katam novel..isk isk)
Charger : Checked


Tu jer kot.

Okay then. Selamat menunaikan ibadah puasa!!~ And semoga terus ceria di hari2 mendatang. Tata!!~

3 comments:

uNa said...

JOM TGK 100% ORIGINAL CROCS HERE :) MURAH + FREE POSTAGE! UNBEATABLE PRICES :) MEN AND WOMEN SHOES, JOM TGK! AS LOW AS RM75+FREE POSLAJU :D KASUT RAYA- MONEY BACK GUARANTEE

http://unashop.webs.com/apps/photos

amierul said...

elok qhatam al-Quran dr al-Novel tu....

Thara said...

hello. aku dah kembali ke dunia blog yg telah aku tinggal setelah sekian lama :D