25 September 2010

Yaya.. ko dah semakin tua

AWAS: Entry ini dibuat khas untuk pompuan bernama Yaya.


Iyer, aku memang sengaja menggedik buat entry ni pasal ko. Klau nk tulis kat FB, space tak cukop. First of all, HAPPY BIRTHDAY YAYA!!~ Semoga panjang umo, dimurahkan rezeki.Thanks for being a friend, a sister and my good listener.

Why we can be friend till today.

- Sebab ko je yang boleh paham perangai gedik aku. And aku rase aku da paham sangat perangai gile ko. And kte dua can deal with it.

- Sebab ko tak penah nak pening2 kepale klau hal kecik. Kite dua cool kan?

- Sebab klau aku call ko cite problem, ko sure kasi good respond. Sure pass tu aku rase happy balik.

- Sebab ko je pompuan yg akan nangis klau dengar / nampak kucing mati. I mean, ko trauma jugak! Same cam aku. :P

- Sebab aku ske karok dgn ko, suare ko best, suare aku pon best. Kite dua boleh buat duet lah!

- Sebab aku rase kte dua glamer kat pelita. Bangla kat sane sume kenal kte.

- Actually banyak lagi, tapi cam aku da ngantok ar nak taip panjang2..hahaha bley plak camtu.

So, kesimpulannye, semoga birthday ko tahun ni, ko akan lebey success in anything u do. Semoga ko tak sakit2 lagi. Semoga ko sentiasa ingat aku sampai bile2 okeh.

HAPPY BIRTHDAY, YAYA. Semoga kekal ke anak cucu. Apekah!? :P

1 comment:

Pearl said...

Kinkie!!!! i luv u so muchhhh!!!! tq tq tq tq!!!!