21 May 2009

Berangan jap!~

Semalam handphone aku bley la kan buat hal..lampu kat screen tu tak menyala..da restart 2-3 kali pon gelap jer..nasib lah aku duduk bawah lampu..so bley la tgk clear lagi kan..bayangkan kot2 tgh jalan kt tempat gelap, tak ke sekse aku nak bace sms ke ape ker..ni dah second time happen..mase 1st time tu, aku restat..ok je nyale semule..ni adalah petanda2 aku kene beli handphone baru nih..mak ayah tercinta, mari lah topup kan duit I nih!!~ dah lame gile tak tuka handphone nih…and dlm wish-list I ade 2 handphone jer I berkenan..Nokia E71 or Sony Ericsson W595..Woah woah..DEMAND nih!~ Saye amat sangat suke 2-2 handphone ni..and kalau nak beli pon, nk beli yang ade kaler merah..SEXY YOUUUU!!~So kepada 'dermawan'..'sukarelawan'..di luar sane..yang rase2 cam nak belikan I handphone secare rela hati..dont shy shy to pm me okay!!~ (Sile beri laluan utk saye berangan + merepek kejap yer tuan-puan..bukan selalu pon!)

Bile la aku nak dpt durian runtuh nih!~

5 comments:

wan said...

baik beli blackberry dari e71.

thara said...

ala mintak lah dkt "****wan" yg lagi satu tu. confirm die belanjakan :P

eikieyn said...

Err..blackberry sure buat i makan maggi 2 bulan berturut2..

Woah woah cik Thara...ape kate ko jer beli kan..name asal ko bukan ke 'Tharawan'..bley lah tu kan kan kan..

Anonymous said...

Dengar cite, ade orang tu da dpt hp baru..yer ke cik kikin.. :P

Ashikin A.Majid said...

akhirnya...kamu dh grab it hp....suka la tuh...smpat jugak la aku pgg heheh :)