22 May 2011

Thanks, Nuffnang & TGV Cinemas

ARIGATO GOZAIMAS NUFFNANG & TGV Cinemas!!~

Hehehe..da berkurun tak update blog tetibe terus nak ber-arigato-gato ni per hal~ :P Eyyy hello..NUFFNANG & TGV Cinemas ni secara tak langsung menjadi pihak pertama yang kasi hadiah BIRTHDAY utk aku okay~ :D So secara official-nya Nuffnang bagi i 4 Complimentary Passes from TGV Cinemas..maka dengan ini, diri i sedang sibuk bukak website TGV.dok stadi coming soon movie yang best2.. :D Al-maklum lah kan, bulan May ngan June ni berlambak2 cite best nk kuar..so mmg good timing lah~
Ni la email yang Nuffnang sent aritu..dok2 sampai opis, tengah mood pon ala2 caca-merba..tetibe dpt email cenggini..terus lah kuar lagu.."senyummmm seindah suria yang membawa cahya" :D :D

Maka dengan ini..4 Complimentary Passes from TGV Cinemas berjaya menjadi hak milik saye. Arigato gozaimas!! Ok meh layan gamba jom~

Kenape dengan 2 orang budak ni aku beria nk bergamba? Pasal mereka ni ex-opismate saye..kami berpisah atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan..wah gitu~ :P Thara, hadiah ni dari Nuffnang kan? so hadiah dr ko bile plak nk dpt?? (Credit to Thara, sbb some pics i curi dari gamba2 yg dea post kt wall FB i :D) and Latip, sila beli baju melayu baru..asik2 silver, turqoise, silver lagi, turqoise lagi..hehehe..memain jer~ lame ko tak cari pasal dengan korang! Wahhhh rinduuuu nk keje balik kt LC! Cume sbb kan R*b, aku terus rase MENYAMPAH! Hahahahaha. Owh wait..btw..si Thara ni bkn sekadar ex-opismate i eh..dea ex-university-mate, ex-room-mate, ex-class-mate dgn aku mase kat MMU dulu..sume dgn dea lah!

Thank you Thara..kamu mmg pandai menangkap2 gamba dgn iPhone ko tu..walaupon aku rase ko ni patut men-jailbreak kan iPhone tu dgn segera..giler lah suci punye phone! ape barang? :D Ni photo time nak meninggalkan jejak kt Nuffnang Footprints lah kirenyer. Gile lah hampeh seni aku aritu! Tak tau pon..klau tau..dah ready awal2 dari rumah..tulis cantik2..ni da la tulisan buruk giler..takpe la..janji gua da ade jejak okeh! :D


Hehehe..sessi menampal my own footprint..sorry lah yer..tak cantik~ Next year klau ade chance lagi..i prepare awal2.. :D

Makaaaaaaa..ini lah secara rasmi nya..my own footprint..dah! diam sume! jgn nk kutuk2 tulisan buruk lah..senget lah..tak creative lah..ejaan salah lah..warna tak balance lah..aku tampor kang! Gua btol2 tak prepare and tade idea ape2 mase tu..dah la baru balik dari Pudu dok anta adik balik kuantan..penat okeh! But ape2 pon, millions of thanks to Nuffnang and TGV Cinemas!~ Harap2 tahun depan dapat lagii.. Again, arigato gozaimas!! :D

* Tetibe teringat mase first time keje dulu-dulu..Abis aku canang satu opis yang birthday aku coming soon, and at the end, i end up dapat banyak giler hadiah! Hahaha..agak2..klau kali ni aku canang kat opis skrg ni, bleh ker? derang da la jenis buat hal sendiri..aaaaah! tapayah lah..kang last2 bikin sakit hati jer~ Serious, opismate aku skrg bkn jenis mesra alam. Sekian time kasih! :D

Owhhhh..kurang dari 24 jam saje lagi...i'll be 2*!~ Selamat malam, everyone!

13 comments:

amal said...

happy birthday! :)

cikcahya said...

happy birthday :)
wah kamo da ambik. sy xambik lagi tVG cinema.bz memnjng.
klu tak sruh kamo yg ambikkan. hikhk:P

♥ norlida ramli ♥ said...

nak jugak! ida pon lahir bulan 5

NAZRUL AZAT said...

saye pon dpt, tp xpegi amek lagu, huhuuu

wahida idris said...

hepi birthday!

HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir~~~

caliph shuriken said...

bru smpat singgah sini.. hepi belated besday ^^

MFI said...

wah..beruntung giler..bila la aku nak merasa mcm tu yer..

KiD said...

HAPPY BORN DAY!!!!
Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi......

shark said...

waa..
bestnyer dpt adiah dr cik nuff.
mmg bermakna ler besday kali ni yerk

krole said...

selamat hari lahir n tahniah wak!!! yeah!!!

eikieyn said...

Amal : Thank you, Amal~ :D

CikChaya : Thank you! Itu la..lambat kasi tau awal2. :p

Norlida : Cepat-cepat la pegi claim

Nazrul : Make sure b4 due date! :D

Wahida : Thank youuuu~ :D

HoneyBunny : Terima Kasih~ :P

Caliph : Socays. Thanks Caliph ;)

MFI : Bile?? Time bulan birthday you lah~

Kid : Thanks Kid!

Shark : Absolutely.. First time lah katekan. :P

Krole : Thanks Krole~ Yeah! :D

nasri said...

pergghh..best gilerr..nk jugAkk..huu~ xsbar nk tggu time beday nnt.. dpt ke x..ahaa..