09 February 2017

PARKSON MAJU JUNCTION BEAUTY & FRAGRANCE CLEARANCE

Tetibe terkenang di zaman masih bekerja..pantang ade clearance sales, kin la paling gelabah nak pegi. :D Penah je time keje dlu sepatotnya ofis hour sampai kol 6, tapi kami cabut kuar opis belum kol 5:30 sbb nak kejar clearance sales Fossil. Astaghfirullah. :D So saje je nak inform kot la korang dok nak cari barang hantaran ka, dok nak bagi hadiah kat isteri ka, tunang ka, awek kaaa tak pon sebagai anak yg soleh dan solehah kot nak bg hadiah kat mak pak ka.. leh la korang pegi Maju Junction weekend ni yer.. sales kaw2 kot! 


Tak sempat pi minggu ni, dont worry! Sales sampai 19 Feb 2017 tau! Semoga berbahagia dgn sales2 yang mengugat iman ini.

Saje je share, kot laaaa ade sape2 pemurah nk bagi hadiah birthday in advance kat kami. Sobs sobs! Nak jugak wangi macam bau Britney Spears. T____T

2 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum eikieyn,

Alahai sale minyak wangi.. Bila tanya hati memang meronta-ronta nak pergi tapi bulan ni dah berhabis duit beli perfume.

Tengok iklan sajalah jawabnya eikieyn.. :-)

eikieyn said...

"Lz" - hehe. Kannnn. Kami tunggu kwn2 yg pegi je update gamba kt fb. 🙈