22 January 2009

Emotionally Unstable

Orang selalu cakap orang pregnant ni slalu pelik2…I mean…kadang mood derang ni tak menentu… kejap sedih la…kejap moody la…tak pasal2 nangis la…but, yesterday I da rase cam pregnant plak…bukan bermakna perut I berisi ok!(Eventho nampak ‘bunc’ tapi isi nye adalah lemak2 berlebihan yang tidak dapat dikawal :P )…tak pasal rase cam nak nangis…seharian tade mood…nak makan pon tade selera…kepale pening2…siap rase nak muntah (Tapi tak muntah pun..cume raseee jer)… Tak ke da sebijik macam orang pregnant! Time buat keje kat office, bleyh la tetibe rase nak nangis…tup…tup…air mate jatuh sendiri…mase otw balik pon same…air mate kuar tetibe jer…wah…apekah masalah diri saye ini…rase cam orang gile plak…So, sampai2 rumah I tengok my favorite series ‘Isteri Terdesak’ a.k.a Desperate Housewife kononnye nak tenangkan fikiran yang tak menentu ini…and again…bleyh la I menangis beria2 siap abis 4 keping tissue… sedangkan I da tengok da episode tu…sengal btol…Wah…apekah da terjadi? Kenape saya jadi begini…But alhamdullillah… Today I feel so much better, err tapi tatau la kot jap2 lagi die nak jadi gile cam smalam kan…hehe…I hope not…:P

*Wah...ni baru satu hari...kalau la 2-3 minggu camni...haiss...capeh deh!

1 comment:

Unknown User said...

Ni sebab PMS ker?