13 January 2009

Toyol and the magic

As what I already expected…toyol dekat rumah I ni bukan sekadar suka kan my sikat pepel…tapi jugak pandai buat magic I tell you…Pagi semalam, I cari my sikat pepel kat sume tempat…tapi tak jumpe2…and bang!!…when I came back last nite…and my pepel sikat is just on the top of my make up kit…surpriseeeee…!!! I’m sure I dah check every place last morning…huhu…so sebab nak tunjuk perasaan punye pasal…I took that pepel sikat, bring to the pantry sink…and take my anti-bacteria hand-soap and wash that comb in front of my housemate…basuh beria-ria lagi tau…Ape motif toyol buat magic kat bilik I nih!Kalau yer pun da buat hair-extention, pegi la beli sikat sendiri…mane bleyh share-share sikat dengan i…Whatever it is, nice job cik toyol…lepas ni agak2 barang ape pulak u nak buat magic? Suar jeans I? Lipstick lagi? Maskara?? (Kalau berani try larr…bengkak trus mate toyol tu nanti) Bantal peluk I tak nak ker? Or baldi ke? Tak pun angkut sekali la almari2 I tu…Eiii…

p/s: Ni yang buat I rase nak buat magic jugak ni…isk isk…tak mungkin…tak mungkin…I bukan toyol okay!

5 comments:

adlee said...

i rasa toyol tu sayang kat u kot hahahahahaahha.
sebaik u tido dia tak angkut u sekali.

Shyllazahar said...

confront je kat toyol tu.. kalo x confront, sure toyol tu wat lg.. ^_^
i just found ur blog babe!!! :D

eikieyn said...

Adlee:Hehe...toyol tu sure tak larat nak angkat i...patah pinggang nanti! :p

Shylla: Hehe..i will!Btw, windu gile kat u!

Anonymous said...

i think most suitable toyol for your story.

here is the link to that picta

http://www.danperezstudios.com/images/workshop/gollum%20maquette.jpg

he/she got hair somemore

hikshiks...

misyamansor said...

wahhh...seb baik la aku blm pernah jumpe kawan2 yg seangkatan ngan toyol tuh lg...harap2 jgn la in future...good luck la wey melayan mereka2..haha...