03 February 2011

Gosip 3 February 2011 : CNY and Ariani story

Hi u'olls!! first of all, to all my chinese friends, 新 年 快 乐. 恭 喜 发 财~ Have a great new year!!~ hihi..mood CNY la katekan..since arini ari terperap kat umah, so entry bosan datang lagi. :P seriously, sume budak umah balik kampung. bosan weyh!! bangun pagi lepak mengadap youtube..then kol 12, perot da bunyik2..kirenye niat di hati kuar nak men-tapau..tapi saje buat pusing2 area Ariani kat Seksyen 7 tu dulu..dannn niat di hati saje nk masok tengok2 tudung kat situ..and serioussss..saye tade niat pon nak beli...tapi ini lah akibat kalu kuar merayap sorang2, dan ditambah pulak duit tebal dalam purse..maklom la baru masok gaji..so...ini lah hasilnya~ :D :D

Hihi..sesungguhnya..godaan di situ sangat kuat. dan saye tergoda. hahaha. lepas menghabiskan duit kat Ariani, baru la terhegeh2 nk pegi cari nasik..boleh la lupe, tadi before kuar umah bkn main lapa..cam nak gastrik..last2 masok ariani sihat walafiat! :P biase ar..pompuan~ so ini lah activiti saye di hari cuti CNY. korang buat ape? ade sape2 dapat angpow?

15 comments:

ElyaElmo said...

eh..elya gi area jalan tar jugak td:D

eikieyn said...

Hi Elya~ ooh kin pegi area Seksyen 7 Shah Alam jer. tade mood la nk turun kl sorang2. :P

andy said...

wah2, bahaya betul kan, sorang2 pon jadi eh g shopping,

sufian said...

takde nak komen apa sebenarnya.. just nak like jak post nie... teringat kat sorang teman bila baca post nie.. thanks d coz telah ingatkan saya kat si dia

anamizu said...

wahhh3 g shopping kt jln TAR eh??
cik ana pun suke shopping situ..hihi

recent post : |PILIH KASIH perlu ke???|

Magrib said...

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Onani (melancap) - Adakah Normal?
Cara cepat tingkatkan traffic
sifilis itu penyakit kelamin 'lah!' 
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

krole said...

wuahhh!!bestnye dia...aktiviti krole lak kerja uwahhh!!!x dpt cuti...!!!

eikieyn said...

Andy : Haha. Jiwa tak tenteram dok rumah punye pasal. :P

Sufian : Woops! :P Hope its a good thing for u. ;)

Anamizu : Tak la, kin g kat Shah Alam nye jer. Tak larat nk turun KL sorang2.

Magrib : Thanks, Magrib. ;)

Krole : Hihihi. Wah CNY pon tak dpt cuti? Tp tade la best mane pon, saje kasi ceriakan mood kesepian jer. :P

jue said...

HI...saya ada dpt ang pow..hehehhe

YUL said...

haha, peh, sng la nk die erk cmnie, bwk g shpping je, kehkehkeh

15k unique visitor in 1 Days! 

ezany said...

awat biar tudung tu dok dlm beg plastik.. tunjuk la sini.. hehe..

arep_lockermonth said...

salam kenal! arep follow blog awk! kalau free singgah singgah la ke teratak sy plak k!hehe :P selamat BW

http://www.arepnakbebel.com/

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Salam... Napa tak dikeluarkan apa yg dlm beg ariani tu, kami pun nak cuci2 mata juga. ;)

cikCEPET said...

ahahaaa...
shoppin itu indah...


:))

eikieyn said...

Jue : aaaa jealous! kin nye boss tade pon nk kasi2 angpow. huhu.

Yul : shopping ni pon kene mcm therapy utk perempuan gak tau! :D

Ezany : tamau ar tunjuk2. bukan beli yg ratus2 pon.

Arep : Hi arep!~ Sure ;)

Miss Mirror : haha tade makne nye pon. jom pegi jalan tar..lg sonok nk cuci mate. :D

Cikcepet : Kan!! kan!! sangat indah!~ :D tp bile duit da abis..nangis! :P