23 March 2011

Bergosip di B'yyu Patisserie, Shah Alam

Ya ampooooon!!~ Lame gilerrrr tak update blog. Bukan sebab tade idea.. actually banyak giler mende nk update..tapi mak bz, nyah! Sumpah, bz giler. Dah sebijik macam wakil rakyat dah pon! Cume hariiii ni, agak nye tuhan pon dah kesian kat hamba nya ini.. bleh lahhh website kteorg down.. maka..tugas2 saye tergendala. (Dalam hati, wahhh bahagiaaaa nyaaa sayeeee!!) Maka dengan rela hati juga..ini lah entry cincai caca merba dari aku yer.. so harus lah entry melayan gamba2 je la eh.. collection gamba mase melepak kat B'yyu Patisserie kat Plaza Shah Alam.. dah alang2 dok edit gamba mlm tadi..so ape lg..uploaddd uploadddd.. :P Credit to Miss Thithi sbb sume ni gamba dari camera beliau. :P And sila abai kan muke2 sakai dari diri ini..maklum ar pas balik opis..harus lah sakai tu menjadi2. :P

Motif kuar melepak ni sebab my friend, Thithi, dea dah nak pi London.. iyer.. beliau nak pi London..meninggalkan kami di sini kesepian. Tapi tak kisah lah, now I dah ade my personal shopper. :P Cume duit nak shopping je blom ade lagi. Akan mulai kumpul duit dari skarang, nak soh Thithi beli handbag LV.. berangan!

As usual, mesti ade gamba menggedik2 before makan..malu tengok gamba sendiri actually..sakai gile..tudung kemek2..

Yea yea..the beautiful Thithi. Will be missing u sooo much!

Konon2 ni la menu saye.. tp lepas2 dah share together-gether..kteorg rase cam lapa lagi.. maka.. kami top up lagi satu spaghetti bolognese. Tu pon kami share-share jugak.

So, 3 org makan, dengan kuantiti macam 4 orang makan. Standard ar..kebuluran lepas balik keje..dah tu plak ujan.. So perot tu haruslah da menyanyi2 lagu dongdang sayang lah kan!

Motip ke-2 kuar melepak, adalah sebab nak meneman si minah Eza ni pi cari kasot. 5-6 kasot try, and kami lepak ade ar dalam 45 minit kot dalam kedai tu. Memang sangat Fareeza! :P Sekali lagi..malu tengok gamba sendiri.. gilerrr lah tak reti dok diam!

Promoter kat situ cam ala2 buat muke pasrah je la.. yang nak beli kasot nye sorang jer.. nak try kasot 3 orang.. yang gedik nak tangkap gamba 3 org.. saba ye bang..at least, sorang tu beli jugak..dari tak beli langsung. :P

Sekali lagi..aku rase camera thithi ni mmg sabotaj muke aku laaaa..apsal muke aku pelik2 dalam camera ni..ni da macam muke nak nangis pon ade.. urgh sakai! menyampah! menyampah!!

Niiii pon same..kot ape hal kuar muke jebekkk camtu..bengong ar. Kene amek klas photogenic ar pasni.. menyampah la plak aku tengok.

Thithi....i akan rindu u. Ingat yer birthday ai bile!~ Hahahahaha. WAJIB INGAT!

Dan akhir sekali..aku tatau nak ckp ape dah..menyampah tengok diri sendiri lagi.. dah la sakai.. baju selebet..pakai selipar..suar jeans lipat tinggi sampai senteng..pastu pegang bag plastik..haaa elok sangat la..pasni g kedai makan jual tissue, agak2 ramai gak kot org beli. :P Hahahaha.

Ok dah..entry utk kali ni.. serious, tengah malu dgn diri sendiri. Bye.

5 comments:

Ogy said...

sedapnyaaaa gambo makanan tu....

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

wah...kuat makn tul minah 3 org nie...hehehe

Mohd Nazari & Masninah said...

macam kenal je tempat ni...

eikieyn said...

Ogy : Sedap!~ Spaghetti kt situ sedap & price quite murah. :D

Nanasahir : Kami lapa. :D

Nazari : Dlm plaza shah alam je pon. mai la~ :D

mr.curly said...

nti nk kirim kt mmbe tu, mntk tlg die belikn london bridge tuk wa ye..hikhik