30 March 2011

McDonalds FREE Big Breakfast : I am so lovin' it

Morninggggggg!!~ Korang dah breakfast?? Saje nk meng-war-war-kan bahawasanya esok adalah hari terakhir untuk korang redeem coupon breakfast mcD yang sangat amat berbaloi itu.. Pada sape2 yang tak tau pasal coupon itu..korang bleh la dengan segera bukak FB McDonalds Malaysia anddd bleh cari kat wall derang or klau malas..nah..click jer link ni ...download picture tu..and print. :D Black and white pon tak pe.. Pastu korang pi bawak g mcDonalds, and beli ape2 yg harga above RM5 and get that 2 Big Breakfast for FREE! yes, for FREE!

So far kin da 2 kali me-redeem coupon ni..and skarang ni ade satu lagi coupon..ingat nk pi redeem pagi tadi..tapi tak sempat..al maklum la..skrg ni dok ulang alik Shah Alam - KL hari2...takkan nk kuar keje kol 6 pagi kot semata2 nk pi redeem. :P Maka..dengan ini..saye mewasiatkan coupon itu kepada opis mate saye...hahaha ..tu ar..sape soh hang mai awal..kan da kene pakse pegi redeem.. sebagai balasan.. i kasi you satu set big breakfast..hahaha.. bagos kan?? :P harap2 esok opismate kin ni tade la nge-ngade nk dtg lambat.. kempunan aku!!

Ni la coupon yg masih belum di redeem. :D Dah berkedot2 da aku humban dlm handbag..takpe..kedot2 pon derang accept gak coupon tue.

Ni gamba mase last redeem aritu..ahad lepas..semangat bangun awal pagi..semate2 nk pi redeem kt mcD shah alam.. gilerrr la ramai okeh. esok di jamin ramai jugak. dah sah2 esok last day. Takpe laaa..demi mcD FREE..i rela! eh my opismate rela! Thank youuuu McDonalds! :D

Ok la korang...selamat menjalankan tugas..andddd jgn lupe pi redeem.. Have a great day, u'olls!!~ Mwahhhh!~

7 comments:

shah said...

nak joinnnnng

Oppa Kudin Nz said...

kalau print pon bole jugk kew ni..

Mr.P said...

tolong scan bagi kt sy satu...huhu

b a m b a m ' s said...

sama lar.. redeem jugak pagi tadikkk!! ehehhe

eikieyn said...

Shah : Joms! :P

Oppa : Bleh. Second time kin redeem, kin pakai yg print out punye je. :D

Mr P : Print je la direct dr link yg kin kasi tu. :D

Bambam : Huhu..tadi tak sempat nk pi redeem. Keterlewatan masok opish arini. :P

aleen aiden said...

dengar jugak psl kupon mcd yg berbaloi2 2 tp xsempat lg nak ke mcd.haish!!

caliph shuriken said...

wktu zaman study dulu dok layan redeem kupon McD ni, hikk...

latest en3: pinjam seterika ajaib sat na