08 April 2011

The Manhattan Fish Market : Fish and Chip at RM 6.99 ONLY

Manhattan Fish Market

Entry menggelabah kejap dari opis (mentang2 la keja da tade..syhhhh)... korangggg..jgn pening2 pikir nak pi lunch mane arini.. marilah beramai2 pegi ke The Manhattan Fish Market HARI INI JUGAKKK. Iyerrr hariiiii ini...Kenape? Cer cite..Cer cite.. Sbb hari ni last dayyyy promotion derang nye Fish and Chip at only RM 6.99. Percaye tak?? Eh jap..kate kan la korang tak sempat pi time lunch ni.. bleh pi time dinner..janji hariiii ni jugak tau! Ingat..SAMPAI HARI INI SAHAJA! Actually promotion tu dari hari Isnin lepas..tp i ni kan busy nak mamssss..maka perihal2 begini selalu tak tau..hahaha.. Sorryyy la lambat kasi tau korang.. kin pon baruuuu je dapat tau ni.. dah dapat tau..terus trauma2 gelabah nk pi lunch kat Manhattan Fish Market. Abis aku pi goda2 opis mate nak ajak derang berjalan together2 pi Ampang Park.. Pagi tadi da breakfast bihunnn..lepas dapat tau promotion kat Manhattan Fish Market, bleh la plak perot ni lapa over2 tau.. biase la..perot gajah. :D Maka dengan ini..jap lagi akan saye berlari pecut pegi Ampang Park.. So u'olls ape lagi.. marilahhhhhh!! Enjoy ur lunchhhh!!~ :D

7 comments:

LindaRahim said...

Selamat lunch...sy masak sendiri je kat umah...

srikandi cinta said...

bestnyer :) nak jugak..huhu

Nurulezzah said...

best jugak ni .hehe

--as-- said...

oh..dah lama tak g situ..mau jugak

CintaZulaikha said...

tak sempat la nak gi..sb duk kat ganu..tetiba~~kihkih

cikk EME :] said...

Assalamualaikum..
hehe,
selamat menjamu selera :)

Izzuddin Fauzi said...

Sodapnyo :D