13 September 2011

Oh LRT

Di kala diri ini menggedik pakai heals untuk pegi ke opis,

Di kala diri ini menjinjing beg yg penuh baju utk join parent overnite kt Corus ini malam,

Di kala diri ini semangat makeup2 siap blusher-lipgloss bagai utk pegi ke opis,

Di kala diri ini gigih menapau karipap sardin utk breakfast,

Di kala diri ini di beri tugasan baru yang sangat urgent oleh boss,

Di kala diri ini terpaksa menyiapkan tugasan urgent by today jugak,

Di kala ini la jugak... LRT BOLEH ROSAK. T_____T



27 comments:

.:shura shushi:. said...

i pernah mengalami nasib yang sma dulu.. =)

Ismet Ulam Raja said...

Yes. Hari yang sangat power.

.: iEyLa :. said...

hukhuk..same la nasib kite pg ni..
sessi berebut cab kat tepi jalan memang meriah la pg td..haha

aku said...

bape lame kena tunggu tu?huhu

budakijaupendek said...

huh mesti sngat bengan menunggu. huhu

Miss A said...

siannye,keadaan mcm kt ktm je.

eikieyn said...

shura shushi : mmg adat kalau sape naik public transport. :p

ismet ulam raja : super power. =D

ieyla : wah. kin x berebut cab pon. x mampu. sbb opis kt jalan ampang. confirm jam teruk punyer.

eikieyn said...

aku : total 1 jam 15 minit berdiri dan turun naik train. semoga kaki men-kurus. :p

budakijaupendek : bukan sekadar bengang. rase nak gigit org kat sebelah pon ade. asik tolak-tolak-tolak. :p

miss a : itu la pasal. cume ktm, ari2 mmg sesak camtu. :p

Terbelog said...

malang yg berbau ni..

caliph shuriken said...

pnah alami cmni dulu.. jenuh tggu sejam lebih, huh...

~Nana 귀여운~ said...

Dikala diri ini melihatnya sungguh sedih..apalah nasibm,u itu..hukhuk..sabau jelah yer.

mizzura said...

hai...nak pinjam gambar lrt rosak boleh?

aisya said...

ramainya! tak sanggup nak redah mcm ni..

AdaApe..? said...

sbar2...dh LRT nk rosak, sbar jela...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hulamak . sabo aje lah kan .

ramai sungguh yang menunggu

bella luna said...

sabar je la,.

Pure Mahabbah Fillah said...

my dok kedah meh..

x pyh nek lrt..huhu

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

bengang tol kalau rosak mcm ni

Cik tikah said...

mak aii. memang tension kalau lrt rosak. sangat tension!

ciNdhaDahniEa said...

pergghhh.. saba jek la eyh.. ;)

Ungu Violet said...

mak aih...ramainye owang...leh pinsan camtuh...huhu

♥Aien Najwa♥ said...

tensen wei kalo tetibe LRT rosak..huhu..Hari yang sangat superb !!! (",)..

deem said...

hahahahahahaha...adoi.tak semena aku tergelak.mesti time ni tension gila weyh.sori aku tak sengaja tergelak :D

Adam Idris said...

itulah public transport,
x dapat jangka apa nak berlaku

zulhilmi.tempoyak said...

pergh.....rmai der...

hahahaha...

xpe2 nnt bawak la basikal ke moto ke...sng sket..

;)

tiefazatie said...

adui la..sabo je la..huhu

noornazuha said...

perghhh..nsib dah lama x naik lrt sbb kat umah mmg x ada lrt..tpi mmg gitu la slalu kalo hang