22 September 2011

Dear abang..

Entah kenape...

Selase lepas, kin sempat jumpe parents dgn abang dekat KL.. malam tu abang ade appointment dekat tempat Ustaz Loqman. kteorg sempat makan malam same2. and abang looks so much better dr hari ahad tu. lega sangat dapat tengok perkembangan abang yg semakin hari semakin baik.. cuma kin tak join abang pegi tempat Ustaz Loqman sbb tau confirm abis lewat malam, yang untungnya, abang dapat berubat dengan Ashraf Muslim, akak jeles tau. :) pagi rabu, parents and abang gerak blk kuantan, abang just ckp dea pening.

Entah ape tak kena, mase kt rumah, abang jatuh lagi skali.And sampai skarang, masih berada dalam ICU HTAA...dan masih koma.

Kawan2, kin mohon semua, doakan abang segera sembuh. Doakan kin dan keluarga tabah menghadapi ujian tuhan. Semoga Allah kuatkan abang melawan penyakit.

Buat abang, satu je akak mampu cakap, be strong okay. Ayah, ibu, adik ngan akak sayang ko sangat2. :'(


Semoga Allah permudahkan perjalanan kin balik ke Kuantan hari ini.

Amin.

15 comments:

uncle hyree said...

tak dapat nak say hi..hi kat shoutbox..kena block hihihihi...apa khabar ikin.? sihat ...? insyaALlah uncle akan keudara sehari dua lagi

Cikgu Bada said...

semoga abg eikieyn cepat sembuh

chiLleD...!! said...

semoga dia cepat sembuh..sabar yer kin...bnyakkan doa, solat hajat..

syiela said...

Moga abg eikieyn cepat sembuh ye.. banyakkan bersabar

amal said...

ermm.. semoga dia cepat sembuh. eikieyn & family banyakkan berdoa ya

aisya said...

semoga cepat sembuh..

~Nana 귀여운~ said...

semoga abang eikieyn cepat sembuh ye..

Aqy | Ela Ahmad said...

semoga 'abang' segera sembuh . amin~ kin tabahkan hati ya :)

Anonymous said...

ada org kenekan dia ker(santau)? bkn nk kata ape...takot ada org berdengki dgn dia...

puteri kasih said...

semoga abg ekin cepat sembuh

puanbee said...

abang tu adik ke ? semoga dia sihat2 aje

simanis said...

sedihnya baca kin...semoga abang segera sihat...

Melati Qistyna's Mummy said...

moga abg segera sembuh...sakit apa abang tu?

.: iEyLa :. said...

be strong dear..
moga abang cepat sembuh..amin..

cik Es ღ said...

semoga cepat sembuh :)