26 September 2011

Update Abang

Morning~ Kin da kembali ke KL petang smlm walaupon ikut hati rase macam nak benti keje and temporary stay kat kuantan sampai abang betul2 sihat. Just for you guys punye update, adik kin a.k.a abang masih belum sedar. So far, tekanan darah abang dah kembali normal compare mase hari dea masuk haritu blood pressure dea mencecah 210, tp hingga skrg abang masih memerlukan bantuan pernafasan. Sepanjang berada kat wad ICU, tuhan je la tau perasaan kin. 10 kali kin masuk tengok abang, 10 kali jugak la kin menangis. Sebak tengok keadaan abang yang masih tak sedar. Walaupon abang tak sedar, air mate abang mengalir tiap kali kin pegang abang. Kin tau abang boleh rase kehadiran sume orang yang datang melawat. Alhamdulillah doctor & nurse2 kat ICU HTAA sume baik2. Terima kasih banyak2 utk semua yang sudi datang melawat abang especially pak cik macik, and cousin2 yang sudi datang dari jauh. Ape yang mampu kin harapkan sekarang, agar abang segera sedar dan kembali sihat seperti dulu. 

 

Time to get back to work. Have a great Monday. :)

23 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

semoga abg cepat sedar ye . dan cepat semboh

rasta said...

salam eikieyn...

rasta singgah sini...
semoga cepat sembuh......abg eikieyn..

oh ya....
Rasta tumpang promote blog rasta yang baru.....sudilah kiranya singgah..
Blog rasta yang baru...still in progress....

Terima Kasih singgah....

syiela said...

salam eikieyn...

moga tabah mengharungi ujian ini

moga abang cepat sembuh

misyamissyou said...

:( rasa sebak jugak bace ni..apa2 pn kita doa ye smoga abang cepat sembuh..payah juga penyakit SLE(? xingt la post dulu tu)

aku said...

byk2kan bersabar...aku doakan abg kamu cepat sembuh..b strong k! :)

caliph shuriken said...

smoga abg kin cpat sedar & sihat seperti dulu...

kpah k-poh said...

akk hampir terlupa pasal abang..mujur adik dtg sbox akk..Hanya doa dan harapan yg dapat di berikan...

GincoMerahJambu said...

sabar ye eikin..semoga abang awak cepat sembuh

eikieyn said...

chokichoki : amin. thanks dear.

rasta : thanks rasta. sure. ;)

syiela : hi syiela. thanks yer.

misyamissyou : thanks a lot dear. itu la, doctor sendiri susa nk solve ape tah lg kte ni kan.

eikieyn said...

aku : thanks a lot. sure ;)

caliph : amin. thanks caliph.

kpah k-poh : thanks a lot sis. same2 la doakan utk adik kin ye. :( :(

gincumerahjambu : amin. thanks dear.

roha said...

sabar setiap dugaan Ilahi...saya doakan agar dia cepat sihat sedia kala...

khairul said...

SABAR..SEMOGA ABG cepat semboh

LadyBird said...

smg abg kin cepat sihat..

POSH76 said...

blogwalking

Cikgu Bada said...

moga adik eikieyn cepat sembuh..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Moga tabah utk menghadapi semua ini..
moga adik kin cepat sedar & cepat sembuh..

jaya jr said...

best wishes for ur brother..have a nice day..huhu

mankete said...

Semoga dipermudahkan urusan Ya Rabb.. di beri kesihatan yg baek seperti sedia kala..Aminnn

lagenda said...

Mak harap Eikieyn dan keluarga tabah serta kuatkan semangat hadapi semua ini ye.

Mak juga mendoakan agar abng akan kuat semangat dan blh harungi semua dugaan ini.

eita said...

semoga cepat sembuh....banyak2 lah bersabar dalam menghadapi dugaan ni..

noornazuha said...

banyakkan doa yer..insyaallah..semua akan ok....

Eye_nee said...

Kita doa kan yg terbaik buat "abg" yer sis...semoga Allah permudahkan segalanya...

mAsHiMaRo said...

eiykin.semoga eiykin kuat hadapi dugaan ini ye!