11 November 2010

Gosip 10 November 2010 : ABC, Seksyen 2, Shah Alam

Rase bertuah ade kawan yang selalu ingat kawan macam kawan aku sorang ni..wahhh potential nak meng-glamer kan Abu aka Bubir. [Wey Abu, aku promote ko nih!!]..Thanks a lot to Abu, sbb belanje aku ABC malam smlm..Next time, klau rase semak duk KL tu, datang ar sini lagi..aku tak kisah!!~ :D So kire malam tadi, sempat gak ar bergosip 2 - 3 bakul dgn Abu. :D

Ini la menu saye tepat pukul 10.30 malam tadi.

See, chocolate yang melimpah ruah dengan ice-cream on top lagi. Tedap tedap!!~

Akibat terlebih gula, aku tido dekat pukul 1 gak malam tadi. :P Hihi. Tapi tak kisah la..bukan selalu..But I do appreciate it. Again, thank you so much ABUUUU!!~

4 comments:

Absolutely^Anonymous said...

sorry dah lama i tak post comment. I have been busy lately. now ony i had a time to check your blog. i see now u dah pindah shah alam before this dekat mane? shah alam jugak kan? btw nice blog design. and sedapnye abc tu ... *drooling*

eikieyn said...

its okay. tade pon tulis kat sini that u're compulsory to comment here. :P err b4 ni i stay in KL area. design? hihi thanks. bosan duk umah..so design2 ler.. yeah..datang shah alam, ley ar pegi try ABC tu.

waRDah @ QiQi said...

eit!! awk dok s.alam?? seksen bape tuh?? wuwuwu...

eikieyn said...

area icity tu jer.