26 November 2010

Nuffnang : System Message - Duplicated earnings issue

Rabun? Tak nampak? Pandai2 la click gamba tu, baru nampak clear. :D

Woah..kebetulan arini aku check account Nuffnang and notice..ehhh cepat-nye up amount aku [trauma..trauma..] ..and tak berape lame kemudian...aku received email ni...owh patah hati mak okeh! Takpe2, target ujung tahun ni nk withdraw lah kot. Tak sabar nk letak entry gamba cheque Nuffnang beso2 kat page ni..Hahaha.. angan2 yang sangat gelojoh!~

11 comments:

misyamissyou said...

dapat ni gak..tp lepas tercashout br dapat mel ni..so konpius earning sbnr bape..hurmm

eikieyn said...

yeah..moga2 termasok skali yg duplicate earning tu..hihi..

Nash said...

haha, dapat jugak...
baru perasan nak kaya sikit...
dah kene deduct amount nye...hehe

Lawak giler! -> Klik sini

Rt-qaH said...

yunk i pun dpt nie gak..sedih tgk amount makin sikit..tapi xpe.hehe..usaha2 lagi ya..

eikieyn said...

itu lah..baru perasan nk kaya. :P jangan sedih2..harap2 ujung tahun nuffnang kasi bonus.. :P hihi

faizs said...

faizs dapat gak emel ni.. huu.. xtau pun dia ada terduplicate.. xrajen tgk sgt.. gahaha.. xpe, usaha lagi.. ada sebulan lagi tuk sampai ujong tahun..

Sasa Al-Sharif said...

aku tak cek lagi akaun nuffnang aku.. haha

eikieyn said...

faizs: hehe..tgh tunggu mase je la ni. ka-ching!~

sasa: g ar check. kot2 da nak cash out..ley open table. :D

Sempoi Guy said...

ala saya pun sama jugak.....

khaiyisah husna said...

serupa..huhu....
frust betol hencik nuff nie....grrr

suka_haha said...

matdin dapat msg ni gak tapi duit tu tak kurang pun.. bertambah pun tak jugak ni.. entah bila lagi nak bertambah ni hehehe...