02 June 2011

Angry Bird Chrome : Mari Menembak

I : Ehem ehem~ You...youuuuu...oo youuu..penah main Angry Bird tak?

U : Tak penah la....

I : Ape? Tak penah? Nape?? Kenape kahhh??

U : Kite tade iPhone.

I : Beli je la iPhone..ape susah!!

U : Kite tade duit. Duit nak simpan beli lipstick Maybeline baru. Skrg ni pon pkai hp 3310 jer.

I : 3310?? Hp yg besar tu? Yang klau letak dlm poket pon blom tentu muat tu?

U : Iyer..huhu

Okay dah..dialog kat atas tu rekaan semate2..nak kene makan kasot la klau ckp btol2 camtu kot. :P Saje kasi suspen! Pehal! Dah dah..motif entry adalah untuk me-war-war kan pada u'olls bahawasanye.... ANGRY BIRD now can be play direct using Chrome!!~ Woooohhhoooo ... tapayah la lagi dok meminjam iPhone orang, tapayah la lagi terguling2 mintak ayah sponsor beli iPhone.. tapayah lagi pegi Apple store curi2 main Angry Bird kat display iPhone sane.. tapayah lagi korang buat muke kesian tengok orang yg dok sebelah korang dlm train dok kusyuk main Angry Bird.. Hahahaha.. Senang jer.. Bukak Chrome korang dengan segera.. and just enter this address. http://chrome.angrybirds.com/ ... and press ENTER. :D :D

Nah ni preview utk korang tgk..sejibik cam main iPhone..cume beza nye...gambo nyer besar lagi...iPhone kan screen kecik..senang korang nak aim vavi-vavi hijau tu..and kat sini toksah la korang berangan nk zoom in zoom out gune jari kat screen laptop korang eh..sengal name nye tue.. :P gune mouse jer la eh..

Angry Bird in Chrome

Ape lagi?? Tok sah sedih2.. Have fun menembak vavi-vavi ijau itu!!~ :D

* Tension tol la..baru igt nk curi2 menembak2 kat opis..tp ......opissss gua suke BLOCKED!!! BLOCKEDDDD!!


aaaaaa benci tauuuu!!~ T_T


28 comments:

zabidi ali said...

best gak ni...

scha said...

waa bezz! :)

mrs redzuan said...

hahaha..kita ade iphone tapi takpenah main angrybirds...anak jek yg main.hahahahha...haduila..jakun nih..=)

suarez7 said...

hye. if nk tros men kt laptop or computer etc ley je download tros. no need to use chrome. click this http://www.facebook.com/tipsotricks?sk=app_4949752878 . Pastu like. Then download,ley men. Spread around :)

: husna : said...

asal org dup gila sangat mende alah nie...tak paham den.. =.-"

aisya said...

penah dulu main angry birds sampai phone die xde battery. hehe

eikieyn said...

zabidi : memang sgt best.

scha : ape lg. jom cuba :P

mrs redzuan : hahahaha comey jer~

suarez7 : yes. da byk jugak jumpe installer utk pc. so ni kire another option la jugak. :P thanks for the info btw. ;)

husna : sbb dea comel! but kin da abis da musim addicted mende ni. but still bile2 free tu..usha jugak la :P

aisya : same la. tp bkn iphone kin..iphone kwn kin. hahahahaha.

kay shafiQ said...

Dah main. Dah sampai level brape cik kak dah main.

saya syamimi said...

heheeh.syamimi dh hbs maen! skrg ni try maen yg on9 pulakk! weeee
besh kan? nmpk sgt game ni meletop hbs!

old_trafford said...

x leh nak main game ni sebb pakai Firefox versi lama..

Blog saya..

Bluewendy said...

nak try main gak la game nih..cam bes!!

Madam Pam said...

akak x lepas2 lg main angry birds ni....

caliph shuriken said...

dh abis main, hukk...

latest en3: kl gangster

= d = said...

hehe..
sume suke maen angry birds..
:)

cik Dil said...

dil dah mmg install kat laptop..lg senang..nak installer dia x??hehhe

diana said...

tak pernah cuba main...
kena tunggu anak akak tidur baru boleh cuba2 ni..
hahahah

missSenget said...

mmg giler main game ni..hahaha..

apik pehe said...

hehehe..tembak2..apik dah abes angry bird 1..skang ni tengah main angry bird rio..hehehe

ukhti syikin said...

hehe.. best tak game ni :)

puanbee said...

waa lma dh cr game nih bestnyaaaaa

syafiq_dj said...

kali ni terbaru angry bird rio best teramat gilre hahaahhaa...try la ak ada tul full version...kikiki kalu nk roger2 leh letak kat pc di uma ke laptop ke....

eikieyn said...

kay shafiq : klau kt iphone (iphone orang) da katam da. siap download rio nye version. :D klau kt pc.. hehe baru sikit.

syamimi : same la kte!!~ :D addicted kan!

old trafford : pakai la chrome~

bluewendy : sila try dgn segera! :D

madam pam : cari solution online kak. haha. tgk tips jer so senang sikit klau da stuck tu. :P

caliph : hehe. good good. :P

d : yes..everyone loves it!

eikieyn said...

cik dil : bak sini please! :P

diana : hehe..alalala sian. takpe..nanti anak pon bleh join main.

missSenget : itu la. lagi2 part suare si burung tu mase terbang..aaaaarkkkk!~ :P :P

apik pehe : same! kin pon tak abis lagi rio version.

ukhti syikin : superb! sgt best! :D

puanbee : ape lagi sis. jom laaaa! :D

syafiq dj : kan!!! kin pon tgh mencari installer version rio. ade sape2 yg ade tak. sila2 la roger. thank you~

Meck said...

best thx!!

amranaiman said...

download la huhuu :P

alyaclumsy said...

i amek full version kt mmbe je. try la download dear :) lg best kalau main kt pc je. main kt google lembs la :p

tieykah said...

besh gak men benda alah ni.tengok muka bab* tuh yg tak tahan.haha

Arissha Sofea said...

i love angry birds!!!