19 December 2011

Seriously, lagi sweet dari Ombak Rindu!

Tak kireeee.. nak jugak post kat blog sendiri.. dari tghari td dah alert video ni kt FB kekawan.. skali pegi page Man ponnnnn nampak dea gedik2 post video ni kt blog beliau.. jiwang siot mamat tu! :P haha amponnn!!

 

Kesimpulannya... have u ever imagine, masih wujud lelaki macam ni kat dunia ni? serious gila terkedu! Sweeeeeeet giler! Wpon diri ni tak pegi tgk pon cite Ombak Rindu.. tp aku yakin video ni lagi sweet dr cite Ombak Rindu.. air mate tetap bergenang tgk video ni.. Seriously, video ni btol2 buat tekak rase sakit tahan nangis. Dah la background lagu favourite top song aku skrg ni. Dan diri ni start to SERIOUSLY think about the next step. After all these years, all the happiness, all the sacrifice, I just can keep praying for the best. May Allah shown and lead me to the right way. Amin. =) Ok, I need tissue!

*And to Dena, congratulation on your engagement.



7 comments:

diana said...

er...video yang mana ye??

mankete said...

hati tisu ahahahahaha..
ammboooi2 ekin pon nak next step jgk yaaa..

nanti man buat video utk kin ahahahahah..tajuk ombak badai ahahah

Cik Nurul said...

dah tgk dah video ni.. ramai jgk yg post pasal ni.. kat fb pon ade... giler sweet lah mereka ni... untung2.. semoga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat! ^^

caliph shuriken said...

nice.. simple & direct vid ni ^^

Nur Aischa said...

a'ah, pun dh tgk jugak video ni. mmg sweet, beruntung kak dena tu. hope mereka kekal sampai alam perkahwinan ^_^

misyamissyou said...

sweet kan..huhuu untung Dena ni..

faizlaster said...

suweeet ^^,