21 November 2011

Biar gamba berbicara. Chewah!

Berikut adalah barisan gamba penyebab kenape saya tak mampu nak online malam ni. Selamat malam Malaysia. Selamat malam HarimauMuda. Gua sayang sama u'olls! XOXO.
 
Tak sia2 spend time 120 minit tgk bola depan laptop, tu belum masuk time penalty. Sanggup tahan tamo pegi toilet, tamo angkat phone, tamo reply sape2 yg dok YM2. Hahahaha. Jantung da bape kali nak gugur. Tekak da perit giler. Suare pon kejap ade kejap tade dah ni. Tekanan darah ni ade kot cecah 160. Tapi takpe, I am proud to be Malaysian. 

 
 

19 comments:

caliph shuriken said...

terbaikk.. hepi ending utk kita ^^

eikieyn said...

kannnn!! yihaaa! =D

afzalsukasuki said...

betul tu.kesian2..ego indon tak kemana pon.hamik ko!

AmyZana said...

kite dah buktikan walaupun masuk stadium dgn beribu cercaan, tapi hanye dgn satu tendangan mampu mendiamkan beribu penyokong indonesia :)

chiLleD...!! said...

betol2...calling2, msg pon xdilyan smlm..hehe

amirahyusoff said...

masa bola indonesia nak masuk gol tuu, jangtung ni dah rasa cam nak gugur dah

~Nana BamBam~ said...

dasat kan perlawanan mesia ngan indon nie..ase macam sakaratulmaut nak dtaang..hhaaha

Miss Purple Ungu said...

harimau muda yg gagah :)

Oong-ong said...

aku rase Malaysia lah terbaik malam tu !! http://aggreable.blogspot.com/2011/11/wordless-wednesday-1.html

Sha said...

Malaysia Boleh heeee

Phat said...

tanah tumpah darah ku musuh nya habis binasa

♥Aien Najwa♥ said...

kuikui..naseb ade mase nak slap gambar kat laptop erk..hehe..=) waaa, im proud tOo..(^_____^)..

mielajasmin said...

mmg terbaek lah! haha

shida'R said...

dah dapat emas pon..tahniah untuk kita juga ^_^

c'axoera said...

menang sudah hehe

Aien Not Alien said...

kerana bola..semua suka bola.. ehehe...

hebatnya HM dimata rakyat Malaysia..

Solihahazahar said...

same lahh kite. sepp sikit :D

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bola oh bola . :)

malaysia bole :)

♛RaRa♛ said...

Terbaik lawan ngan indon!kita menangggg yiha!^-^