24 November 2008

Yea...yea..my bad


Konichiwa…konichiwaaaa..Konichiwaaaaaaaa!!Ringtone aku yang chomelss tu da ramai yang pakai..tension btol!!Hp orang lain yang bunyik, aku pulak yang keycoh p check hp aku..sengalness!Ringtone chomels tu Ari yang kasi…kononnya hanya kami berdua je yang ade…chewah!tp now…huwaaaa…benci benci…Ari, sorry yer…tak expect lak nk jadi camni…kalau tau awal2, me tak send kt orang ringtone tu…takpe2…lepas ni kte dld lagi yang best2 + chomels ye yer?? 

Owh btw, today mood tak baik sikit…why?? 

1) Mase beratur train, me beratur belakang group minah2 gedik…tak reti dok diam…pusing sane pusing sini…dah la ruang sempit…(kutuk pale baru tau)

2) Mase naik train…kene tolak truk gile!Nasib tak jatuh..bodo tau!Sampai tak bernafas kene penyek dengan manusia2 kt sane…I need air...i need air..(-_-")

3) Mase nak kuar dari train, orang tak mo kasi lalu…dah 3 kali ckp ‘excuse me’,minah tu buat dunno jer…soooo, me trus ckp “EXCUSE ME, I nak kuar ni!” baru la die move sikit sambil buat muke ketat…Macam bagus je!

4) Today bawak baju extra p ofis, sbb mlm ni join my mama tido kt hotel…da la beg berat…tetibe tali beg tu cam nk putus plak…so mase jalan nk g opis tu…dok control takot btol2 putus plak tali tu…(Dugaan...dugaan..)

5) Then, me tak pasal kene tuduh…benci btol…suka2 hatiiii jer…+_+ Mentang2 la…isk…tamo ckp da la…mmg tade mood btol!

6) Today gedik order food for delivery….da la hantar lambat…lepas tu, kte order lain…derang kasi lain…huhu…da la tak sedap…(lucky dpt refund balik duit… :D)

7) Tade niat pon nak sound orang..tanye jer..Bile tanye, buat muke ketat!! Lepas tu siap hantar email complain kt me…yeah yea…I’m no more Syikin that you know before…yeah yeaa…I don’t have manner in approaching people…yeah yea…I lost my GOOD ATTITUDE…enuff!

But something did make me smiled today...

1) I’m going to see my mom, dad, and my crazy younger brother… Yay! :D

2) I’m going to overnite with them…gossip time!!(My mom & I love gossip)

3) Tomorrow, I just need to walk to office :D (Jimat duit tapayah naik train)

4) Sempat chatting dengan Thara…she did update me with someimpressive’ thing…:P Wow!That's really2 impressive.

5) And last but not least…I did share my problem with Ari…at least, make me feel a lot better…^_^

Ok dah…time for me to continue work…haiizzzz…Wachhaaaa!!! :D

4 comments:

i am anonymous said...

i bet u having a really good time with ur parent...anak mak! :p

misyamansor said...

wah...penggunaan bahasaku sudah digunakan dgn meluas..bgs2..ahahhaa...selamat bergembira disamping keluarga...hehe..

mier said...

yes yes...budak ni memang manja gile dengan mak die...haha..sorry kin!aku pecah rahsia hang..muahaha

eikieyn said...

okay..this is not funny ok..who said i anak manja ni..kureng!kureng! i brutal okay! :P