10 August 2011

Thank you so much everyone

[Entry tade gambar lagi.. hihi]

Jutaan terima kasih utk semua yg mendoakan adik kin.. sorry pasal tak sempat nk respond kat sume komen korang kat previos entry tu yer.. but kin btol2 appreciate sume comment korang.. pagi Jumaat lepas, condition adik kin tetibe tambah serious, so kin on the spot rushing balik kuantan.. pasal tu missing in action tetibe.. tp Alhamdulillah, condition abang skrg semakin better, walaupon masih bergantung dgn steroid and still kne tahan wad sampai bile kin pon x sure.

Kin sampai kuantan ari jumaat tu pon kire da tengahari..terus pegi tgk abang kt hospital.. muke dea bengkak and dea susa nk bercakap.. sbb mase tu dea baru balik dari buat dialisis.. 2 days before that, doctor da pon ambil air tulang belakang dea sebab doctor gagal mengesan masalah adik kin yg sebenar.. Alhamdulillah, result ujian air tulang blakang menunjukkan semua nya normal.

Family kin turut mendapatkan pertolongan dari Ustaz Luqman. Walaupon beliau sibuk dgn terawih di Masjid Negara, beliau sudi membuat rawatan jarak jauh utk adik kin. Terima kasih banyak2 yer Ustaz. Tak lupe utk semua doctor2, nurse2 yg bertungkus lumus merawat adik kin.. skrg ni punya la ramai doctor focus dgn masalah adik kin sbb majority tak dpt mengenalpasti masalah sebenar adik kin.. but ape2 pon, thank u so much..terima kasih juga utk macik pacik sepupu2 kin sume.. dr jauh derang datang melawat & kasi semangat kat adik kin.. dont worry kin akan jadi tukang update perkembangan abang kat u'olls! :P

Alhamdulillah, so far adik kin menunjukkan perkembangan yg memberangsangkan.. cume ubat drip kat tangan tu skrg doctor alih ke kaki pulak disebabkan tangan adik kin bengkak teruk.. tak bleh nk imagine cam ne la drip tu derang cucuk kat kaki..

* To abang, ko kene kuat tau! Kalau tak, tahun ni ko tak ley makan lemang time raye! Get well soon, abang.

12 comments:

HAZWAN17 said...

alhamdulillah..
syukurlah ada perkembangan positif
semoga adik cepat sembuh..amin...

mankete said...

semoga adik kin cepat sembuh amin

syafa said...

sama2 doakan adk kin cpt sembuh ye.. :)

caliph shuriken said...

smoga adik kin cpat sembuh, amin..

p/s: kes yg unik ramai doktor akan fokus sbb bole dpt info solution, mcm kes sy dulu...

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam...inalillahi..

Sabar ya ekin...ini ujian hidup..
semoga adik ekin terus tabah dan semakin sihat ya...doa yea...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

semoga adik kin cepat semboh ye

aminn

EmpayarUtama said...

semoga cepat cepat sembuh

Amyna said...

Syukur Alhamdulillah... betul tu ikin, adik ikin mesti kuatkan semangat... tak lama lagi dah tibanya syawal...

Moga cepat2 sembuh ya.. InsyaAllah.

Pesona Algebra said...

Sedihnya ayat last;

* To abang, ko kene kuat tau! Kalau tak, tahun ni ko tak ley makan lemang time raye! Get well soon, abang.

bergenang air mata saya, semoga adik Ekin sihat walafiat..Aminnn..

qamarguyz said...

salam ziarah..
hmM..jika dah sampai kena ambil air tulang belakang, jelas sekali cukup serius keadaannya..
moga ditemui sakitnya, moga cepat sembuh jua..InsyaAllah

zati embong said...

adik kin kat HTAA?bersabar ye kin,moga family kin tabah n adik kin akan kuat bertahan.

~Nana 귀여운~ said...

semoga kamu cepat sembuh yer, berdoa bebanyak pada tuhan tau tauu :)