20 January 2012

Entry Mengadu Nasib

Lately ni.. emosi sangat la di luar kawalan.. maka, jap td pas opis.. kin membawa diri sorang2 pegi KLCC kejap.. niat di hati nak abiskan voucher parkson sambil mencuci mate dgn sales yg tak abis2.. alih2 pas beli barang.. dpt lagi voucher.. adoiii! korang saje nk kasi aku asik beli barang dlm parkson ke ape ni??

Perlu ke number giliran tu begitu... syahduuuu tetibe tgk angka giliran sendiri.. jgn tanya kenape. 

Sampai2 wangsa maju.. semua hala jam teruk. Tambah syahdu jer.. orang lain da menggila nk balik kampung.. kin esok kene terhegeh2 pegi keje lagi.. sedangkan company tu majority chinese, boss chinese, big boss pon chinese, tp kenape derang mcm tak excited nak beraya? apesal kin plak lebih excited? Perlu ke pegi keje esok? Tak boleh ke kasi cuti sekerat ari?

U'olls sekalian.. berhati2 di jalan raya ok. Jangan ngade2 nak speeding. And selamat bergumbira di kampung halaman.. insyallah esok tengahari kin rempit balik kuantan. To all my Chinese friends, Wishing You A Happy & Prosperous Year Of Dragon. Gong Xi Fa Cai~

11 comments:

mankete said...

happy holiday kin..

have a safe journey

~Nana BamBam~ said...

perayaan je mesti ada sale..nak nak pulak time gaji keluar...masyukkk katakan...hehehe :P

eikieyn said...

mankete : you too~ :D jgn main mercun.

nana bambam : tu la. apetah lg dikala baru dpt bonus. XD

cikgu nadia said...

errmmmm...juz nak cakap
gambar kereta n jalan tu nampak cantek!

happy holiday!

caliph shuriken said...

manyak rajin ooo ini kin, hikk..

*hepi olidei kin ^^

Ungu Violet said...

selamat balik kmpung..:)

Nur Aischa said...

elok2 ya dlm perjalanan :) raya cina mmg mesti byk sale kan. pastu jalan jam teruk.. huhu

cikwahidaidris said...

selamat bercuti !

misyamissyou said...

hoho! name pn chinese..bg diorg bisnes lg penting

thomas said...

Happy Holiday,tak balik Kuantan ke?

dUnIa fAnTasY kU.. said...

hak8... biasalah time2 macam ni.. hu8