30 January 2012

Kipas susah mau mati

Jap.. share gamba time blk cuti CNY dlu. :P

Merangkak2 di Bentung. 

Lucky dpt jump masuk fast-lane. Klau tak merangkak la nk sampai kuantan. (Location: Genting Sempah)

Dah nak sampai.. Hi pelangi~

Tetibe rase da lame giler tak update blog. Nak kate busy gilers tu tak la. Mood agak ke laut lately. Byk hal nak settle and handle. Balik dari cuti CNY aritu.. kin ala2 buat surprise dgn boss.. mule2 anta email request cuti unpaid leave sampai 2 bulan. Last2, bile boss jumpe nk discuss.. aku hentam kasi surat resign.. Bkn saje nk kasi boss serabut otak.. tp ni personal problem yg tak dpt dielakkan. Tp status resign masih di dalam status 'on-hold'.. tp berdasarkan situation skrg, aku tak rase aku nk tarik blk surat tu pon. Cume tarikh last day aku kt sini, aku blom officially confirm kan. Kasi mereka berdebar2 sikit. Tu lah.. next time hargailah diri ini. :P

Ok dah malas nk borak pasal opis d. Kang lg spoil mood ari senin. Meh tuka topik jap.. Mase zaman muda remaja dulu, korang penah tak tempah business card sendiri? Yg kin maksudkan bukan 'formal' business card tau.. ala yg korang refer design kt template kat sape2 yg jd tukang order.. ade la gamba Hello Kitty lah.. Doreamon lah.. gamba kete lah.. gamba artis lah.. Bkn business card je bleh order. ade mcm wallet card lah.. sticker lah.. Tak sure la skolah korang femes tak dgn menda alah tu.. tp skolah kin dlu.. sgt femes! Siap main tuka2 business card. Bapak lah poyo. Business card lah sgt. :P Pastu card yg design paling cantik.. bagi kt member paling rapat.. design yg agak so-so kasi kt pihak2 yg dlm kategori agak so-so. :P Tp percaya lah.. ini bukti kin peminat kipas susah mau mati punya.. beli.. simpan.. buat pekasam.. oh britney spears ku!! hahahaha.
Tak silap, card ni kin order time form 2 or form 3 kot.. sekeping pon gua tak kasi kt orang. Simpan sume.. Dah lah mase tu gune alamat TUDM kuantan.. dah kate opis bapak. :D hahaha. Skali mase blk Kuantan aritu.. godek2 almari lame.. skali terjumpeeeee. Ni kalau anta muzium pon laku ni. :P

Sekian utk kali ni. Next entry?? ntah la.. ade mood ade entry.. tade mood tade entry. Sekian pantun 2 kerat dr saye. Adios!

14 comments:

LiNda said...

Heee..dulu mase linda sekolah pun femes bende alah ni. Linda pun de tempah kad ni dulu2..tapi satu pun da xde kat tgan..hehe..

N'yue said...

time balik xsempat nak ambk pic...membuta je keje..huhu tgk2 alhamdulilah sampai umah :) kalu xtdor lambat sampai umah

Aida Omar said...

pernah jugak buat..first buat pakai tema pooh..haha

Phat said...

phat pun ada kad tu dulu huhu

eikieyn said...

Linda : Kin dlu ade order byk jenis. cume yg britney punye design tade nk kasi kt sape2. nak anta muzium. :P

N'yue : Bosan2 tgh drive.. ni la keje kin. :D

eikieyn said...

Aida Omar : Hehe. Dlu penah gak order Pooh. tp abis kasi kt org. :P

Phat : Yay.. ramai rupenye yang ade. :P hahaha.

Adam Haiqal said...

hahaha comel kan kad tu sume..dlu pun ade jgk..alahaii teringt zmn kecik2 dulu..

eikieyn said...

adam haiqal : tu la kan. tak sure zaman skrg ade lg tak. :p

Izan Ishak said...

pemes betul benda ni masa dulu. tapi kak izan tak pernah buat pun... ai tak glemer...hehe...

eikieyn said...

Izan Ishak : Alololo sis.. jgn la ckp cenggitu. Cer try survey, kot2 skrg masih boleh order. :P hehehe

thomas said...

sibuk juga ECE tapi tak boleh lawan PLUS.

eikieyn said...

thomas : is it? Lucky~ :P PLUS kin guna time balik Taiping je. tu pon time2 nak raya. :P

PotiaCasaDelarossa said...

sentimental value...

Ermalina said...

masih minat britney smpai skrg? cayalahhh ikin.. hihi..
dlu pnah wat gak kad cmtu tp smua da ilang..