29 January 2011

Daily Pics : iCity lagi

Morning u'olls!!~ Sorry kin tade mood nk berstory panjang2 hari ni. Mood sangat tak baik. Tp still ade hati nak perasan artis. Hahaha. So, joms layan gamba jer la yer. Stock gamba 2-3 hari lepas ngan smalam.

Yang tukang tangkap gamba ni opis mate kin.. Konon nak tunjuk cam ala2 gamba scandal ngan boss ar. Sedangkan boss time ni kuar pi drop cheque kat ING Klang. So kami tukang tunggu dalam kete. Oh tapi..scandal dgn boss? Please lah! Tak rela, nyah!

Gamba sakai..korang ingat kin pegi keje pakai baju kurung? tudung lilit2? heels? oh Tidak yer. Jeans, shirt, slipar, tudung biase jer, janji tudung. Pindah opis KL kang baru kembali ber-protokol. :P

Ni gamba lunch smlm..punye la malas nk drive makan kat luar..sanggup pi mkn kat area icity jer. Air coke ni..murah JERRR..RM 3.50. (-_-) Tp sebab kan amik yg ade lemon, price up jadi RM 3.80 JERRR.. Klau kat jusco ni bleh dpt 2 tin dah!

Kan dah cakap...klau mkn lunch kat sini..kamu akan jadi pelanggan tunggal! Pelayan sampai 6-7 orang..Pelanggan..2 org. Tunggu malam, baru meriah.

Gedabak besa pinggan kat sini..cam nak perli kteorg jer. Tau ar dtg2 dgn muke kebulur lapa..maklum ler tak breakfast. Compare dgn size air tin tu. Tak ker cam gedabaks! Price nasi ni..acceptable lar..RM 8.90. Tp klau mkn kat mamak..nasi goreng camni, sure dlm RM 5.00 jer!

Bile saye stress. Saye makan banyak. Dah tak payah nk buat2 terkejot.

Semalam..dah la bad mood, pastu boss plak soh stay back..sekali kuar2 opis da pukul 8 lebey. Pastu boleh pulak dea cakap "woahhhh nice oooh"... banyak la ko punye nice!

Nampak dari jauh suci murni jer..cube g dekat2 close up..dah 2 minggu tak basoh. Tengok ar klau rajin jap lagi pi basoh kete. Klau malas..lantak pi lah! Tade mood.

Dok dalam kete..tangan dok snap2 gamba i-walk. Cantik gak bile tgk malam2. Klau pagi2..i-walk tu port tempat org2 contractor lepak jer. :P (Cis! bleh la plak nampak reflection HP sendiri)

Ok dah. Semoga hari minggu u'olls happening. Klau g shopping, and tau mane2 ade buat sales gojes2..let me know tau! Nak pegi perabis kan gaji yg da masok ni. Tapi tatau dgn sape...

Ok then...Have a great-great weekend!!~ xoxo!!~

5 comments:

raudhah said...

salam..part tang pinggan makan tu, nampak sgt la cik adik kita ni tak makan sayur ek..hehehe =)

eikieyn said...

Hi Raudhah, haha tak la. Cume sayur tu nampak cam da lame je. Tu yg malas mkn tue. :P

cik grrr said...

kin nk join kin perabis gaji bleh?? hik3

Shellya... Kami Gembira... said...

waaaa teringin nak ke icity tp x berkesempatan..

eikieyn said...

cik grrr : hehehe tak bleh. sbb kin da terhabiskan dlu. :P

shellya : takpe. skrg ni icity da byk lg benda baru. so lg worthy klau dtg skrg, sbb dlu..tade ape yg best pon.