11 January 2011

My First Nuffnang Cashout

Sempena hari yang bertarikh cantik ini, 11-01-11, kin nk ber-sharing2 gosip terbaru..wah giteeew.. mood perasan artis ni mmg susah nk dikikis. :p Dah dah..tanak melalut.. berbalik pada motip entry ini, saje nk story morry kt korang, seperti yg kin penah ckp dlu kt entry b4 ni, kin akhirnye berjaya men-cash-out-kan Nuffnang kin utk yang PERTAMA kali nya..hahaha..yer yer..sila bace btol2..utk PERTAMA KALI nyerrr yerrr.. setahun lebey kin menanti..ceh aritu da cukup RM 50, buat2 poyo..tanak withdraw lagi ar konon..nk kasi nampak byk sket amount. Last2, da malas nk tunggu..so sempena tarikh cantik ini, saye pon click withdraw.. :D Ini buktinye..balance saye dah RM 0 kembali..maka dengan ini, saya akan sabar menanti cheque Nuffnang itu tiba.. :P

And pada hari ini juge, Britney dah kuar dgn single terbaru, Hold It Against Me. Ok, pada sape2 tak kenal kin, kin ni die-hard-fans Britney okeh! Seharian kat opis arini dok melayan lagu tu. Walaupon ade org ckp tak best, ade i kisah?? Hihihi..suke jer!~


Ok everybody...jom start hafal lirik..hahahaha..sorry ar..kin ni mmg addicted giler dgn minah ni since zaman dea dok nyanyi2 "Baby One More Time" lagi okeh! Paling tak bleh blah, kin penah gunting skirt kasi belah kiri kanan..ade hati nk nampak mcm Britney nye skirt dlm video 'Born to make u happy' yg mase dea nari2 pakai baju merah, skirt itam..PERASAN BRITNEY AR KONON! haih!~

Nampak tak skirt dea cane?? Macam tu ar skirt kin gunting.. :P

Yer yer..tau..sangat buang tebiat..tu blom lg cite aku pi potong rambut ikut cam rambut Britney dalam video clip 'Lucky'..semate2 sbb angau kat lagu tue..tuhan je la tau betape "terpengaruh" nye kin kt minah ni dlu..hahahaha.. dah dah..tu sume cite zaman jahiliah kin..skrg ni, kire da kembali ke pangkal jalan, so ala2 addicted sopan jer..paling teruk pon, jap lagi tuka ringtone kt phone jer..hihi..ok la enuff merepeks.. good nite everybody!!~ :D

18 comments:

Firdaus Alim said...

suke satu jer lagu britney...
apedah tajuknyer lupe hee

Seizer said...

aper la nasib nuff aku huhu...

pa per pun.. rezeki awak ekin

sop said...

tahniah.. boleh belanja ABC nanti :)

caliph shuriken said...

congratz ^^

CahayaCintaIlahi said...

tahniah ;)

! Encik Nakal ! said...

wahh~~tahniah

Mohd Roslee said...

fuyooo tahniah! x sia2 blogging!

uncle said...

waaaa tahniah..biasanya ada blogger yang baru terima cash firstime dari nufnang kena belanjer semua yang datang komen disini hahahhaha

shah87 said...

tuan blog salah time la nk cashout..
sepatutnya kena cashout masa hujung bulan..mesti tunggu lama nk dpt cek nie..hemmmm..nk cashout pun ada tips tau..tp dh tercashout,accept jer la..hehehehehe..

TiMmiE said...

suka jugak lagu2 britney.cuma xbrp berkenan dgn orgnye je. ^^

p/s: berkat singgah blog ni bulan dpn i bleh cashout jugak. :P

eikieyn said...

Firdaus : Aiyak..kate suke! :P

Seizer : Hehehe..jgn ckp camtu. Kin tunggu lame nk dpt first cashout tau. :P All the best Seizer. ;)

Sop : Insyallah. Tgk ade balance dlu tak. :P

Caliph : Thanks, Caliph!~

CahayaCintaIlahi : Thanks CCI ;)

Encik Nakal : Thanks Mr, Nakal!~

Mohd Roslee : Hehehe..Thanks~ Itu ler..sape nk kasi duit free yer tak? :D

Uncle : Thanks..errk?? Hihihihi..

Shah87 : Yeah..ade gak bace. Tp gatai tangan sangat nk cashout kan smalam gak. Takpe la..tunggu second cash out plak pasni. :P Btw, thanks for the info.

Timmie : Hihi. Ramai org ckp camtu. Tp still, kin sukee dea jugak! :D Wah..congrats in advance! :D

shah87 said...

klu dh tahu,xpe la..
tp jgn merungut tunggu lama pula nanti..mcm ada sesetengah blogger..
salah time cashout,bising kata nuff bayar lambat..hehehehehe..
2nd payment cashout hujung bulan erk..
n klu boleh remove la captcha tue..just bg pendapat jer..

CekLa said...

masa zaman skolah dulu minat jugak dengan lagu2 dia yang kebanyakan jadi hitz tu!

album terbaru britney ye? nanti nak try google tuk dengar...

eikieyn said...

Shah87 : Hihi..takpe..sbb kin da tau flow derang, so tade la nk merungut. Again thanks Shah!~ ;)

CekLa : Hihi. Bkn album baru, cume single terbaru jer. Slamat mendengar. :D

Faridzuan said...

Tahniah dah dapat cash out dari nuffs, saya baru dapat RM4 hehe. Suka dengan lagu Hold It Against Me, ingat saya seorang jer blogger Malaysia yang cakap fasal Lagu 'tu, rupa2nya awak pun minat hehe. Singgahlah keblog saya then tengok balik archive bertajuk "Single Yang Keluar"

:D

eikieyn said...

Hihi..thanks Faridzuan, takpe.. nanti sampai la ur turn bleh cash out. ;) Of coz! Kin big fans die! :P Alrite. Will drop by later. Thanks for visit. ;)

Faridzuan said...

Hehe. Thank you. And Welcome! <3

Ai Yu said...

kita pn minat britney.........walaupn org ckp dia x best......tp bg sy dia ttp cool~