18 January 2011

Gosip 17 January 2011 : Karaoke at Jusco Bukit Tinggi Klang

Lately ni tuhan jer la tau betape stress nye kin. Pening dengan hal budak bilik, dengan hal kerja, dengan masalah orang lain pon join skali stress. Serious semak otak! Hari2 target tido kol 11, tp kol 12 lebey terbeliak lagi mate ni ha. Dok mengadap siling yg semak dgn mende alah 'glow-in-the-dark'. Sakit jiwa okeh!

Pemandangan kat siling bilik Kin. Tatau ar hasil seni budak mane..da rase cam bilik budak2 skolah rendah pon ade.

Time tengah sibuk dengan keje yg berlambak, tetibe boss kasi form ni..Staff Evaluation Matrix.. dah satu hal nk kene pk ape aku nk goreng kat form ni..ni pon ley buat aku stress. x_x Kang isi cincai2, boss kate tak kte tak pandai menilai progress diri sendiri. Klau isi dgn jawapan jujur, mau ade yg terus tak naik gaji. Haih~

Maka, setelah beberapa hari mengalami masalah kemurungan (wah gitewww~), akhir nye smlm kin berjaya melepaskan stress dengan...karoks!!~ I bet most of my close friend tau yg kin ni giler la suke pegi karoks~ Masih sedar suare tak sedap, tapi seriously, kin peduli ape!!~ :D Dulu mase dok KL, rajin join karoks kat Wangsa Walk, Lowyat, Ampang Park, Jusco Setiawangsa pon penah gak. Tp now, since dok Shah Alam..jauh sket ar..kene pegi sampai Jusco Bukit Tinggi. Thanks to Fariq kerana sudi mendrivekan kami ke sane. :P

Kin & my friends, Eza & Thithi, tekad pergi me-release kan tension masing2 dekat Green Box Jusco Bukit Tinggi. Eza selaku perancang utama event release tension, dah kalut 3 hari sebelum pegi. Hahahaha. Siap call booking awal2 dulu ni, takot full. Thithi, as always, dea sure on time dari kami berdua. Sempat dlu start few minutes awal dari kteorg. And kin sendiri.. hahahhaha.. kene ke explain. Thithi & Eza pon tau mic tu sure kene conquer by Kin sendiri..yer saye tamak! Dah malas nk ckp byk2..jom layans gamba jer bleh tak..lenguh ar nak tulis panjang2.. :P

Way to release the pressure; this is how much it cost.

Percaye lah..malam tu Kin tido dengan mende alah ijau ni masih di tangan. Dengan harapan dapat sambung karoks kat dalam mimpi. Hehehe.

Thithi & Eza

Kikin & Thithi~ Abaikan fesyen ber-sweater itu yer..seriously sejoook..nyaris bawak selimut dah tau malam tu. :P

Me and the perancang utama event release tension pada malam itu, Eza. Hehehehe.

Thanks u so much u all. Walaupon hampir sume lagu tu, i yg pilih..tp i tau, korang sangat memahami diri ini. Pantang dapat remote! Tau tau jer i suke karoks, pandai kamu amek hati i. I suke!!~ We all do have soooo much fun that nite. Walaupon suare skrang da macam Ramli Sarip, tapi I pasrah!~ :P Klau bulan depan saye tension lagi, agak2 korang nak ajak saye karoks lagi tak? :D

So, u all suke karoks tak? Any idea tempat mane best nak karoks? :D :D

8 comments:

puteri ain said...

hehe..u can join my friends..they like 'karok' also..hehe

caliph shuriken said...

waa.. giler kentang.. silap giler karok, hukkk..

p/s: wktu dok kL dulu, sy karok kt redbox jaa ^^

mr.curly said...

nti leh kite karok cecame kt KL lak..hikhik

pipoq said...

kos mengeluarkan suara hingga mencecah RM100++..

memang release tension + release abuk abuk dalam poket..hehehe..

Nina Azriff said...

jj bukit tinggi tha best lah sis :D

eikieyn said...

puteri ain : yeah. call me anytime babeh. :P hahaha

caliph : hehe. skali skale buat release tension. :P woah..g redbox gitew~ :D

mr curly : bleh~ mr curly blanjer!!~ ni tak saba nk pindah kl nih! :D

pipoq : nampak jer 100++, tp share 3 org la. tak mampu nk open table klau price camni. :P

nina : yes, exactly!!~ sound system dea best..tibe2 suare cam katy perry..tetibe suare cam siti. suke~

nora said...

tak dengar punnn Kin nyanyi

kuat sikit leh tak dengar ar

eikieyn said...

nora : hahaha.. da jerit abis kuat da ni..tak dengar meh? :P hihi