01 January 2011

Happy New Year 2011

Selamat Tahun Baru 2011 u'olls!!~

Tak sangka, cepat sangat mase berlalu. Skrg kin tengah gigih lagi memikirkan azam tahun baru. Cukup la azam standard setiap tahun tu kan. Tp entry kali ni, kin bkn nak meng-listkan azam tahun baru kin. Kin nak show off gamba kin kuar bergumbira ketika malam new year tu. Plan asal, kin suppose tengok bunga api kat iCity dgn ex-schoolmates kin, but at the end, bleh ar cancel. Patah hati ok. Dah dok sonok, leh ar plak cancel. Time tu da mogok nk trus tido da. Tade mood nk tgk bunga api..

Tapiiiiiiiiiiii, at last minutes plan, my ex-officatemate meng-confirmkan kehadiran mereka ke sini. Aaaaa suke nyerrrs!!!~ Nak cite panjang pon tak gune, mari kte melayan gambars jer okeh. Sorry la yer..gamba agak low quality sbb gune camera hp zaman tok kadok jer pon. :P

Baru kol 10.30 malam org da start duduk2 atas padang..conquer port nk tgk bunga api.

Tapi kami tak pegi duduk atas padang..kami pegi ber-joli

Bukti kami berjoli. Tapi hampa..satu pon tak menang! cis!

Fariq sangat terkesima tgk org ber-joli...takpe..pasni bawak kteorg pegi fun-fair..kite try joli kt sane plak. [Gamba di-candit oleh bini awak sendiri]

Kikin - Thithi - Eza

Here 3 out 4 of us. Hahaha. Tempat parking pon ley jadi port tangkap gamba. Nak pegi tangkap kt port cantik2 tak ley, sbb semak dgn manusia.

Thank you so much to Fareeza, Thithi and Fariq kerana sudi mendatangkan diri kamu, dan membawa saye tgk bunga api..Walaupon tempat tu sangat la semak dgn manusia, panas, tade tempat duduk..sampai nk makan beger pon ske ati duduk tepi jalan..but we end up celebrating new year together2..Hingga di sini saje entry ini. Selamat tahun baru u'olls!! xoxo~

Update Pics : Credit to my dearest, Thithi. Thank u Thithi!~




Jap, korang g tengok bunga api tak??

16 comments:

Lan Bingka said...

tak tengok pun..huhu

YUL said...

happy new year, meriah gile seh.

ray ban malaysia said...

happy new year

iszieylyanziy said...

wah,icity,,xsmpai lagi,,hehehe

jelah said...

i-city leh tahan la....kalo ader peluang pi la msuk snowland kt i-city..
tiket dwasa-25.00
kanak-20.00

@juera said...

x tgok pon bge api thn ni..psl ujan kt tmpt sy..tido lg sdp..huhu!

Miecyber said...

Haapeennigg....


Biawak Komodo tersenarai 10 benda ajaib di dunia

eikieyn said...

Lan Bingka : Rugi!!~ :D

Yul : Happy new year, Yul! Rasenye KL lg meriah kot. :P

Ray ban : Happy new year, ray ban!~

Iszieylyanziy : Actually, tade r best mane pon. Cume cantik sbb lampu2 tu je. :P

Jelah : Wah dah pegi? Berbaloi ker? Kin tak de chance nk pegi masuk kt situ lg.

@Juera : Hihi. Lucky mlm tu, kt sini tak ujan..Klau tak, kin pon same tarik selimut.

Miecyber : Yezza~ Janji dpt tgk bunga api. :p

sazali yusof said...

saya juga ada kat i-city time tu.. rugi kan x jumpa.. hehe sbb saya duduk tempat org bakar mercun.. mmg cool lah..

http://neizalyez.blogspot.com/2011/01/3-sebab-mengapa-perlu-daftar-mengundi.html

eikieyn said...

Sazali : Lah..ye ker..kin duk kt side padang tu. Tak berani nk g btol2 dekat.

odah + one = odahone said...

tgk bunga api kat tv jek...sob! sob!

ishiko said...

hepy new yer~

Zetchi Henry said...

wah sedinhyr saya
kena smbt tahun baru sambil kerja.huhu

CikSyafa said...

selamat tahun baru juga ^__^

eikieyn said...

odahone : hihi..takpe..asalkan tengok. :P semangat new year tetap ade. :D

ishiko : happy new year to u too!!~

zetchi : hihi siannye..takpe..janji nanti dapat gaji double. keje on public holiday. :D

ciksyafa : selamat tahun baru jgk!~ :D

Anonymous said...

@ Fareeza, prettiest lady in the world...