07 December 2010

Am I a geek?

Klau korang nak tau..ni la keje aku kalau aku kat rumah..balik keje, ngadap laptop. Makan, ngadap laptop. Before tido, ngadap laptop lg. Bangun tido, ponnn ngadap laptop lg..pasal tu laptop aku tido same2 dengan aku..and pasal tu jugak korang tak ley ckp aku sombong..psl kadang2 korang ym aku, gtalk aku, fb aku, time aku da lena di alam mimpi gitu. so harap korang paham2 la eh pasai apa saye slalu tak reply msg di waktu malam, walaupon kamu nampak saye online. :D

So, obviously hidup aku dok mengadap mende alah ni ar..walaupon tak canggih mcm laptop org lain, tp laptop ni la yg dok menceriakan hati saye since 2 tahun lepas! Sini la saye chatting, download movie, download series, bace gosip artis bace newspaper, usha fb korang, usha blog korang, dok kasi ikan aku makan..siap cuci aquarium tiap2 minggu..:P macam2 la memory aku dengan laptop ni..

Bukan aku tak de social life, adeeeee..mmg adeee..pasal tu..klau weekend, aku tak penah lekat kt umah..ade je tempat aku nak pegi..and of coz klau weekend tu, aku kuar dr pagi sampai la malam..itu mmg WAJIB! tp lepas balik merayap..ni laaaaa port saye. So adakah ini bermakna saye tergolong dalam golongan geek?

*Tetibe rase nak nyanyi lagu 'Geek in the pink'. :P


18 comments:

tiefazatie said...

haha..xde la..ifa pun gle on9 la..bagus lg on9 nie dari lepak2 xtentu hala okie..neway..i think im a blogger tegar la!haha..perasan..gle blog nie..haha

chacha said...

no la...chacha pon kalo x o9 sehari bagai nk giler jadinye tau.... bese la tu time gini....sok2 da ada tggjwb myb tbiat o9 mkin kurang...insyaAllah..(btl ker ayt den nie)hurmmm....^_^

Kenzo@MrConteng said...

Am I a geek too??haha..kita serupa~

AngahSayang2314 said...

singgah sini & 4llow uuuuu jom tukar2 link

iszieylyanziy said...

ngee,,samelah kite,,,,am i geek too??hehe

eikieyn said...

tiefazatie : btol! itulah kan. cume kin saye upkan topic ni, sbb ade budak rumah kin dok tanye, kenape kin tak suke nk join derang tgk tv.

chacha : skrg ni, kin pon same cam chacha, WAJIB ade internet & lappy. Klau tade, sawan kejap. :P yeah..relax dlu..the time still haven't come. :D

kenzo : takpe..u're not alone! :P

angah : jap lagi kite bw okeh. :D

isziey : takpe. ade geng! :D

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

haa?? hehe.. ntahla.. geek tu ape?

STORY said...

laptop kesayanganlah tu, tak bolehlah nak sampai lupe.

Sharfinaz Fadzlishah said...

heheh...kita pun serupa...ari2 on9..

eikieyn said...

Waki: ala lebey kurang cam nerd ar. but more to person yg keje dok mengadap pc. :P kire kite high-tech skit ar. [eh yer ke meaning aku ni..suke2 ati je]

story : sayang sangat kot! da rase cam adik kandung sendiri. :P

sharfinaz : yeah! sorang lagi geng aku! :D

LadyBird said...

huhuhu..kenapa asyik ngn laptop jerk..

eikieyn said...

LadyBird : coz dgn laptop, kin ley tgk series, chatting, fb-ing, blogging all in one time. :D

AngahSayang2314 said...

kalau macam tue angah gelarkan kau budak laptop leh hehehee

nora said...

tetiba terpk, aku geek gak ke?? huhuhu

Achuee said...

ahah. giler ouhh law tak layan bini first (lappy). hahak

raudhah said...

salam ziarah kembali...

i'm follow u dear.

ala2...normal la tu..ngadap laptop dari ngadap b#%^ film

Far8 budak baik said...

haha..aku pun gitu gakkk..
bantal peluk kot laptop ni..
kah3 =P

Seizer said...

ni dah tegar ni!