16 December 2010

Officially Tweet-ing

Attention u'olls!! :P

Akhirnye, owner blog ini sudah pandai men-tweet-tweet-kan diri beliau :D Hahahaha..Maap ler, saye budak kampung, dlu skolah pondok jer, g skolah jalan kaki, bwk duit blanje 20sen jer, tak pandai nak tenet2 ni (imaginasi aku slalu melampau kan!)..setelah bertahun2 org lain dok pakai Twitter, baru skarang aku dok meng-official-kan diri aku utk create satu account twitter aku. Actually, da lame dok plan nk create account Twitter ni, konon nye jeles tengok org lain dok pakat gune Twitter jer, tapi tetibe cam malas, rase byk giler aku nak manage. Facebook la, YM la, gtalk la, blog ni ha lagi, tak termasok account email opis, account server opis, nasib Friendster ngan mySpace aku da 'purposely' close, klau tak, jam ar otak aku nk hafal password.

So u'olls, dont shy2 follow Kin kat Twitter okeyh! Bleh bertambah time kte utk bergosip. Haha!! Maka mari bergosip di mane jua kite berada! PEACE!

12 comments:

ElyaElmo said...

sudahhh yanggg...heeeee:D

DeCrewz said...

Aku da ada twitter, tp x reti guna.. daftar je lebik tujuk 'esksen'..wahahaha..

aibaks said...

aibaks takde twitter...cane?

fyna said...

hikhik....x reti nk gune mende nih...

omurice said...

huhu...omu pun ade...baru update data yg lama xbukak...berabuk..hehehe.

- GC - said...

cmne nak guna? aku pn tarak reti jugakkk

eikieyn said...

elya : Hihi thank u yang!!~ :D

Aibaks, Fyna, & GC : Takpe2, korang create je dlu account. Kin pon dok terkial-kial gak aritu. Owhh skarang tidak lagi..Jom cepat tweets! :D

DeCrewz & Omurice: Kin pon buat Twitter ni psl just incase ade short updates je. And tade ar susa mane pon mende ni, kejap je da ley paham. :P Ok, jom tweets!!~ :D :D

F.a.S.h.E.e.H.a said...

Best ke twitterr? Mcm ssuai utk artis je.. hehehe :)

Ellen said...

wah...addlah ellen..hehe

mira_nas said...

huhu.. let's tweet..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

nk bergosip je ye...hehe

eikieyn said...

Fasheeha : Bleh la. Ok ar tu..ley perasan artis jap! :D hahaha

Ellen : Added!

Mira_nas : Joms! Joms! :P

Syed : Of coz! Baru r hidup happening. :P