20 December 2010

FREE Starbucks

For those yang kaki Starbucks, sure tau kan Jumaat lepas Starbucks ade kasi free coffee dari kol 10 pagi sampai ler pukul 12 tengahari. Unfortunately, opis aku skrg ni memang sah2 tade Starbucks..bkn la tade langsung, ade..tp jauh sket ar..takkan tengah opis hour nak rempit pegi cari coffee semate2 kan? So ter-miss peluang minum coffee free. actually, aku bukan nye suke sangat coffee, but yg buat aku teringin, sebabnyeee... IT'S FREE. mane ade manusia yg tak suke mende free. org nak cakap aku kampung ke kebulur ke jakun ke..tak kisah..janji FREE.

*Siap letak kat status FB okeh..Frust la konon

Dalam dok2 mengeluh tak dpt minum kopi percuma kat Starbucks. Tetibe teringat yg aku actually ade ala-ala coupon Starbucks percume. Lupe nak redeem! Maka dengan ini, weekend lepas, rempit ar cari Starbucks.

*Print-out yang sentiase ade dlm purse. Demi se-cawan Starbucks FREE. Hahaha

Maka ini lah dia..barang percuma itewwww!!~Java Chip Frappuccino!!~Hahaha.. Sangat la jakun, minum Starbucks pon siap letak kt blog..yer yer..at least korang tak de nampak aku post kt FB, Twitter kan?? kan? Suke hati la aku nak riak..dah kate FREE.. kene ar kasi annoucement. :P

Layan gambar je la yer korang..Slurrrp!!~ Dan akhir sekali...

Yerrrr gamba aku ar..muke nak kate gelojoh..tak ar..tapi separe terkesima tu ade ar.. Hihi ok dah..jangan sakit ati, jangan menyampah okeh. sekali skale buat entry riak dan takbur ni cam best jugak...hehehe..ok dah..tu jer. Menyampah tak?

*Macam mane aku ley dapat 'coupon' Starbucks percume? Ooww..actually 3-4 minggu lepas aku gi beli Starbucks, and tetibe aweks cashier tu cakap...

"ooooomigoddd...awak pelanggan bertuahhh yeayyyy.. sila register kat website nie (sambil tunjuk2 kat receipt aku) andddd nanti awak bolehhhhh dpt satu minuman percuma di Starbucks"
Hihi... I guess im just LUCKY for that day. ;) But ape2 pon, thank you Starbucks!

17 comments:

Reen Azreen said...

minum kopi pening...sebab tu xpnah g starbucks..ahahaha lg kesian

yanshumill said...

nak sikit ,, hohoh~

eikieyn said...

Reen :Actually Kin pon mmg tak ley minum coffee. So mmg klau g Starbucks, mmg amek yg chocolate / caramel drinks or yang less coffee. :P

Yanshumill : Dah abish! :D

Cik Peanut said...

wajib show off menda free..
x minat pun starbucks.tapi kalau dapat free or ade orang nk belanja, tetiba jer boleh minat~

Lizzie Yasmin said...

ketika saat comment nie, di starbuck.. nikmati java chip jgk.. tp kenapa tak dapat free pun... hehehe

NurAz said...

perghh..macam best ja sedut kopi tu..

sazali yusof said...

jarang lepak starbucks.. slalu lepak oldtown je... hoho... ^_^

http://neizalyez.blogspot.com/2010/12/update-post-blog-di-twitter-facebbok.html

Niza said...

addicted to coffee tp starbukcs blom test lg

eikieyn said...

Cik Peanut : Same ar. Nak kate tiap minggu beli Starbucks, pon tak, cume kebetulan mase beli last time, jadi 'selected' customer. :P

Lizzie : Woah woah..best2. Hurm, tak cukup bertuah lg r tu. Hehe. :P

Nuraz : Memang best pon! Tp kin actually bukan coffee-lover pon. Sbb tu amek Java Chip, less coffee.

Sazali : Haha..kin jarang lepak oldtown ngan starbucks..slalu lepak mamak jer! :D hahaha

Niza : Ape lg? Gi la try. :D

tigrismalaya said...

air pree best tuh..

dpt gak ice blended, igtkan kopi cawan..haaa...sedap2

iszieylyanziy said...

wah,,da lme xlepak sane,,huaaa,,nk gakkkk

~CiK TiNieY~ said...

bertuah tul...bkn sng nk dpt lucky day ni...hehe

Hazwan Hakim said...

woh...kalo sbotol bpe air tu??

eikieyn said...

tigrismalaya : makin best sbb FREE. Yes, utk yg jenis redemption cam kin ni, kin bleh pilih any types of drink.

is : kin pun bkn slalu g sane. sekali sekale buat hilang kempunan :P

tiniey : yezza! kebetulan sgt2. ^_^

hazwan : depends on size, but range price RM 13 - RM 15. and for those ade jCard, u get another 10% discount. ^_^

bspotgurl said...

Aarrgghhh
petang ni jugak I akan singgah STARBUCK! jelous ni..hehheee

fyda razak said...

sedap~

misyamansor said...

weyss...harituh aku pon dapat gak..sungguh pemurah starbuck akhir thn ni..hahaha..